Agenție Facebook Ads: Campanii Facebook & Instagram Ads

Tehnologii Inovative Pentru a Maximiza ROAS-ul Campaniilor de Facebook Ads

logo auchan
Lensa logo
hornbach logo carousel

Tehnologie Agentie Facebook

Am investit în tehnologie în ultimii ani pentru a ne adapta schimbărilor rapide care apar în algoritmii Facebook & Instagram.

Automatizări FB Shopping

În campaniile de Facebook Shopping folosim automatizări prin care livrăm clienților tăi produsele perfecte la momentul potrivit.

Feed Management

Cu ajutorul tool-urilor noastre categorisim produsele și creăm feed-uri SMART pentru a genera rezultate fără limite.

Icon Truda
Tehnologie & Automatizări Pentru E-commerce Growth

TRUDA este o soluție pentru magazinele online ce oferă etichetărifeed management și segmentari ale produselor făcute într-o manieră “smart”. Folosind TRUDA magazinele online reușesc, pe baza datelor interne, să își promoveze într-un mod eficient campaniile de performance marketing din care rezultă creșterea veniturilor și scăderea costurilor de advertising. Soluția se conectează via API la conturile de publicitate și de analiză, deci nu este nevoie de o implementare custom care necesită timp.

Rezultate TRUDA după 30-60 de zile:

 • O creștere a ratei de conversie cu până la 33%
 • O scădere a costurilor de advertising cu minimum 20%
 • Creștere ROI în campanii cu până la 30%

FEED MANAGEMENT  •  CAMPANII SMART  •  INSIGHTS & ANALYTICS

Tipuri de campanii în Facebook Ads
Brand Awareness

Te ajutăm sa crești vizibilitatea brandului tău prin campanii Facebook Ads personalizate și direcționate către publicul vizat de tine.

Lead Generation

Dacă obiectivul tău este să generezi clienți potențiali, cu ajutorul acestei campanii te ajutăm să creezi o bază de date segmentate despre clienții tăi.

Video & Imagini

Campaniile pe imagini și video sunt printre cele mai folosite de afacerile din întreaga lume. Sunt accesibile și au impact mare.

Carusel Ads

În reclamele de tip carusel se pot adăuga până la 10 imagini sau video-uri într-un singur anunț, fiecare cu un link separat.

Colecții

Clienții tăi pot descoperi, răsfoi și cumpăra produse de pe telefoanele lor într-un mod vizual și captivant. Formatul se deschide ca o experiență instantanee.

Dynamic Ads & Remarketing

Reclamele dinamice îți permit să promovezi produsele potrivite clienților interesați de acestea. Promovează produsele perfecte pentru fiecare client în parte.

Am generat peste
0 M
Click-uri
0 B
Impresii
0 M
Conversii
0 M €
Venituri

Facebook & Instagram însumează cel mai mare număr de utilizatori din Social Media în România.

Facebook este cea mai mare platformă socială pe care afacerile o folosesc pentru a intra în contact cu potențiali clienți. Platforma te ajută să îți prezinți afacerea într-un mod dinamic, sporind vizibilitatea brandului în fața celor peste 13 milioane de utilizatori activi.

Targetare optimă prin: 

 1. Core audiences: Se poate defini un public pe baza unor criterii precum vârsta, interese, geografia și multe altele.
 2. Custom audiences: Poți retargeta oamenii care au interacționat cu afacerea ta, online sau offline.
 3. Lookalike audiences: Putem targeta oameni noi ale căror interese sunt similare cu cele ale celor mai buni clienți ai tăi.

Cum este formată audiența Facebook din România?

 • 50% Bărbați
 • 50% Femei

Care sunt datele demografice pe grupele de vârstă?

 • 20% 18-24 ani
 • 23% 25-34 ani
 • 20% 35-44 ani
 • 32% +45 ani

De ce Facebook Ads?

 • Facebook este cel mai popular termen de căutare la nivel mondial.
 • Îți oferă acces la una dintre cele mai mari audiențe din lume.
 • Are 2,4 miliarde de utilizatori și peste 7 milioane de advertiseri.
 • Îți poate aduce rezultate rapide.
 • Este o platformă bogată în date care te ajută să țintești exact publicul vizat.
 • Îți oferă reclame personalizate în funcție de obiectivele tale specifice de business.

De ce Instagram Ads?

 • Are o bază puternică de > 5 milioane de utilizatori în România.
 • Instagram și Facebook sunt conectate, așadar este mai ușor să vizezi publicul pe baza datelor din Facebook.
 • Rata de implicare este mai mare decât pe orice altă platformă de socializare.
 • Reclamele sunt native și nu sunt intruzive.
De ce Facebook Ads?
01.
Audiență Mare

Facebook & IG însumează împreună peste 18 milioane de utilizatori în România. Facebook are peste 13 milioane de utilizatori, iar Instagram are peste 5 milioane de utilizatori.

02.
Rezultate măsurabile

Este rapid, eficient, măsurabil și cu un buget controlabil și rezonabil. Campaniile odată pornite aduc rapid trafic relevant care se transformă în clienți.

03.
Targetare precisă

Cu ajutorul Facebook poți targeta precis audiența. Poți selecta criterii în funcție de datele demografice, interese, comportament, conexiuni sau locație.

04.
Brand Awareness

Campaniile pentru Brand Awareness te ajută să îți crești comunitatea și susțin familiarizarea utilizatorilor cu serviciile sau produsele tale.

05.
Scalabilitate

Cu ajutorul campaniilor de Facebook Ads poți scala bussiness-ul tău prin extinderea tipurilor de campanii, audiență sau target, păstrând focusul obiectivelor.

06.
Control al costurilor

Facebook Ads iți oferă control asupra modului în care cheltui banii și poți seta un buget. Vei plăti numai atunci când cineva face clic pe anunțuri.

Metodologie Agenție Facebook Ads

Audit Cont Facebook

Ne ocupăm de auditul contului tău de Facebook Ads pentru a indentifica problemele din campanii. Auditul este realizat de unul dintre specialiștii noștri.

1

Strategie Facebook Ads

Te ajutăm să-ți setezi obiective SMART și vom adapta strategia, campaniile și anunțurile în funcție de rezultatele pe care ți le dorești.

2

Research Facebook

Realizăm un proces amănunțit de analiză nișă, audiență, competiție și identificăm oportunitățile pentru a-ți susține vânzarile.

3

Targetare Audiențe

Folosind date clare pentru a-ți filtra audiența, vom afișa reclamele persoanelor interesate de produsele sau serviciile tale, la momentul potrivit.

4


Livrare Campanii

Îți vom afișa anunțurile în momentul în care utilizatorii sunt interesați de produse sau serviciile pe care tu le oferi, urmând ca tu să îți contorizezi veniturile.

5

Monitorizare Campanii

Monitorizăm în permanență rezultatele campaniilor pentru a putea optimiza eficiența acestora, astfel încât să investim bugetul pentru ROI mare.

6

Raportare Campanii

Îți vom furniza constant date complete despre campanii și performanțele acestora și te vom ține la curent în ceea ce privește rezultatele.

7
Contactează-ne

Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru o sesiune gratuită de consultanță.

FAQ
Ce este Facebook Ads?
Anunțurile pot apărea în Feed pe desktop, Feed pe mobil și în coloana din dreapta a Facebook pe desktop. Conținutul publicitar este uneori asociat cu știri despre acțiunile sociale pe care le-au întreprins prietenii tăi, cum ar fi aprecierea unei Pagini.
De ce este important Facebook Ads?
Campaniile publicitare pe Facebook nu numai că îți vor crește traficul pe site și numărul de clienți potențiali, ele influențează indirect și numărul de urmăritori ai paginii tale de Facebook.
Cum funcționează Facebook Ads?
Peste 1,2 miliarde de oameni folosesc Facebook și peste 30 de milioane de companii au pagini active. Reclamele Facebook sunt concepute pentru a ajuta companiile să ajungă la persoanele potrivite cu mesajele potrivite. Când oamenii sunt pe Facebook, ei pot vedea anunțurile în News Feed.
Cât timp durează pentru a vedea rezultate?
Rezultatele în cazul campaniilor plătite se văd foarte repede. Durează puțin până când campaniile sunt live în Facebook. Ele vor începe să aducă trafic relevant afacerii tale poate chiar din prima zi de campanii.
Ce alte tipuri de servicii oferim?
Pe lângă Google Ads oferim SEO, Facebook Ads, Instagram Ads, Tik Tok Ads, Huawei Ads, Web Design și consultanță de marketing.
Portofoliu
Parteneri Oficiali
Google Partner 2024 limitless.ro
Meta Business Partner
Tiktok Marketing Partner
Petal Ads

Agenție Facebook Ads & Instagram Ads. Campanii de Promovare Facebook Ads. Servicii Facebook Ads.

Facebook reprezintă cea mai activă platformă de socializare din lume, numărul de utilizatori fiind într-o continuă creștere. Aproximativ 37% dintre toți oamenii de pe Pământ folosesc Facebook astăzi.

Numărul de utilizatori ai rețelelor sociale din România a crescut cu 1,3 milioane între 2021 și 2022. În ianuarie 2022, în România erau 13,3 milioane de utilizatori de rețele sociale, printre care 9,9 milioane utilizatori de Facebook. Acoperirea reclamelor Facebook în România este echivalentă cu 51,9% din populația totală.

 • Datorită faptului că Facebook a restricționat utilizarea platformei pentru copiii cu vârste de până la 13 ani, putem spune că 59,7% din publicul eligibil din România folosește Facebook.
 • 50,5% din audiența publicitară Facebook este feminină, iar 49,5% este reprezentată de bărbați.
 • Majoritatea utilizatorilor Facebook din România au între 25 și 34 de ani, iar adolescenții în vârstă de 20 de ani reprezintă 18%. Cu toate acestea, Facebook este popular și în rândul utilizatorilor de peste 65 de ani.
 • Ponderea utilizatorilor de sex feminin este ușor mai mare pentru grupele de vârstă de peste 45 de ani, comparativ cu ponderea bărbaților.
 • 80% dintre utilizatori vizitează Facebook cel puțin o dată pe zi.

În 2026, numărul utilizatorilor activi de Facebook lunar este proiectat să ajungă la 12,7 milioane de persoane, aceasta reprezentând o creștere de aproximativ 1,5 milioane de utilizatori noi.

Instagram se plasează pe locul 4 în clasamentul celor mai active platforme de socializare din lume. Aproximativ 18,3% dintre toți oamenii de pe Pământ folosesc Instagram astăzi. Audiența publicitară a crescut cu 12,8% în ultimele 12 luni.

În România, ponderea utilizatorilor de Instagram este de aproximativ 29,3% din întreaga populație, dintre care 52,3% sunt femei. Predomină persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani (31,9%). Această pondere scade la 29,6% în rândul celor cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani.

Dintre cei 31,9% utilizatori care se încadrează între 18 și 24 de ani, 18,5% sunt femei și 17% bărbați. Cea mai mare diferență între bărbați și femei apare în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 35 și 44 de ani, unde femeile conduc cu 421 600.

La începutul anului 2022, Instagram avea 5,4 milioane de utilizatori în România. Acoperirea reclamelor Instagram în România este echivalentă cu 28,3% din populația totală. La fel ca și Facebook, restricționează utilizarea platformei sale pentru persoanele cu vârsta de până în 13 ani, așadar 32,5% din publicul eligibil folosește această rețea de socializare.

 • 51,9% din audiența publicitară a Instagramului este reprezentată de femei, iar 48,1% de bărbați.
 • 42% dintre utilizatori vizitează Instagram cel puțin o dată pe zi.
 • În 2025, numărul utilizatorilor de Instagram din România este proiectat să crească la 6,46 milioane de utilizatori.

Strategia Noastră

Agentie Facebook Ads ce ofera servicii de promovare Facebook Ads & Instagram Ads

Mai întâi de toate, suntem atenți la prezentările clienților noștri, le ascultăm poveștile, le înțelegem businessul, aflăm care sunt nevoile și obiectivele lor de marketing, iar mai apoi facem auditul și o cercetare de piață amănunțită. Creăm strategii avansate, oferim soluții practice, idei noi, le implementăm și în cele din urmă monitorizăm cu precizie rezultatele. Clienții noștri folosesc serviciile și expertiza noastră pentru a-și crea un brand puternic și pentru a câștiga încrederea unui public țintă ideal. Împreună putem crește și putem crea campanii targetate inedite pentru site-ul tău.

Campanii Facebook Ads pentru brand awareness

Te ajutăm să crești vizibilitatea brandului tău prin campanii Facebook Ads personalizate și direcționate către publicul vizat de tine. Vom face ca brandul tău nu doar să fie cunoscut de către public, ci să și conteze pentru el. Așadar, te vom ajuta să înțelegi demografia publicului, precum și segmentele de clienți, să le descoperi motivațiile și să le cercetezi interesele. Vom pune în aplicare cunoștințele dobândite de noi pentru a concepe o strategie bazată pe comportamentul consumatorilor și în conformitate cu businessul tău.

Campanii de generare de lead-uri din Facebook

Dacă obiectivul tău este să generezi clienți potențiali, cu ajutorul acestei campanii te ajutăm să creezi o bază de date segmentată despre clienții tăi prin obținerea unor date de contact și e-mailuri despre publicul pe care îl vizezi. Aceste campanii înseamnă mai mult decât un formular. Ele te ajută să-ți crești vizibilitatea și să-ți consolidezi imaginea brandului prin dobândirea de clienți. Reclama ta trebuie să comunice într-un mod clar și concis de ce este important ca utilizatorii să transmită informații despre ei afacerii tale. Facem ca lucrurile să fie simple și profitabile!

Campanii de promovare prin Instagram

Dacă vrei să-ți promovezi afacerea într-un mod cât mai creativ, Instagram este locul ideal unde îți poți da frâu liber imaginației. Ce putem face noi pentru a-ți atinge obiectivele de marketing?

 • Instagram Photo Ads: unde poți spune o poveste sau îți poți promova produsele / serviciile prin imagini captivante și atractive pentru un public larg.
 • Instagram Video Ads: unde te ajutăm să creezi reclame video scurte, eficiente și cu potențial de a deveni virale.
 • Instagram Carousel Ads: te ajută să oferi informații valoroase utilizatorilor tăi, scopul principal fiind de a-i determina pe aceștia să-ți viziteze site-ul odată ce le-ai captat atenția.
 • Instagram Stories Ads: are peste 250 de milioane de utilizatori zilnic, așadar este o modalitate perfectă pentru a crește gradul de cunoaștere a brandului. 50% dintre utilizatorii de Instagram au vizitat un site web cu intenția de a cumpăra un produs, ca urmare a faptului că l-au văzut în Stories.

Campanii de tip CPC (trafic către site)

Este important să știi că un click pe unul dintre anunțurile tale PPC sau cele de tip banner reprezintă o vizită și implicit o interacțiune cu oferta de produse sau servicii a companiei tale. Cu alte cuvinte, fiecare click semnifică atenția unei persoane cu privire la ceea ce ai tu de oferit, de aceea este esențial să ai în vedere ce tip de atenție urmărești și cât de mult plătești pentru aceasta. Te vom ajuta să transpui corect produsul / serviciul promovat și să transmiți cât mai clar mesajul pentru a-ți îndeplini cu succes obiectivele.

Campanii de catalog sales (pe baza unui feed de produse)

Anunțurile dinamice pentru produse sunt excelente pentru remarketing. Te ajutăm să-ți promovezi produsele persoanelor care și-au exprimat deja interesul pe alte platforme, cum ar fi site-ul tău. Campaniile de vânzări prin catalog te vor ajuta să-ți promovezi întreaga linie de produse, iar noi îți vom arăta calea spre a profita la maximum de această metodă de promovare PPC. Cum? Vom crea un catalog, vom segmenta produsele în seturi, vom configura campaniile și te vom sfătui să nu încetezi să faci publicitate după o achiziție!

Campanii de promovare de tip video

Anunțurile video trebuie să livreze un singur mesaj care să fie ușor de digerat de către public și să aibă o durată de maximum 15 secunde. Îți putem crea campaniile video în următoarele formate:

 • In-stream: unde poți crea reclame care să fie redate în clipuri video pe care le vizionează utilizatorii.
 • Flux: în care te poți adresa utilizatorilor acolo unde își împărtășesc idei, opinii și surse de inspirație.
 • Stories: unde poți crea conținut relevant și poți să interacționezi precum clienții tăi.

Resurse Facebook Ads:

Ghid Începători în Facebook de la Meta

Dimensiuni Poze Facebook & Instagram + Specificații [Ghid Complet]

Facebook Ads: O Cale Ușoară Spre Succes?

Instagram Ads: Un Must Have Pentru Creșteri de Lungă Durată