Strategia de Marketing IGNORATA de 7/10 firme din ROMANIA!
Descarca GRATUIT ebook-ul Limitless

  Ce vei afla
  Ce inseamna Content Marketing-ul & Continutul educational in SEO
  Ce inseamna Content Marketing-ul & Continutul educational in SEO
  Foarte multi antreprenori refuza sa investeasca intr-o strategie corecta de Content Marketing, pentru ca fie nu stiu de existenta acestui instrument vital in zilele noastre, fie nu inteleg ce efecte va avea acesta pe termen lung asupra business-ului pe care il conduc. Ai sansa sa te delimitezi de competitie si sa cresti considerabil vizibilitatea site-ului tau daca intelegi legatura pe care SEO si continutul educational o au si inveti cum sa o faci sa lucreze in favoarea ta!
  Ce impact are continutul educational asupra business-ului tau
  Ce impact are continutul educational asupra business-ului tau
  Vizibilitatea crescuta in motoarele de cautare este doar unul dintre efectele pozitive pe care le vei observa cand incepi sa generezi continut educational pentru publicul tau. Insa, impactul continutului de marketing imbinat cu tehnicile SEO nu se opreste aici! Fidelizarea publicului, recunoasterea autoritatii site-ului, notorietatea brand-ului pe nisa de activitate, dar si conversiile mai numeroase sunt alte cateva avantaje de care va avea parte business-ul tau.
  Cum sa construiesti un continut educational extrem de valoros
  Cum sa construiesti un continut educational extrem de valoros
  Nu este usor sa te faci remarcat in motoarele de cautare, mai ales ca, in mediul online, exista nenumarate articole si mesaje diverse, care incearca sa ocupe primele pozitii in pagina de rezultate. Cu atat mai greu este sa atragi traficul organic, neplatit, catre business-ul tau. Insa, greu nu inseamna imposibil, iar vestea buna este ca ai la dispozitie sfaturi practice si exemple care te vor ajuta sa intelegi si sa construiesti continut valoros pentru publicul tau tinta!
  Trebuie sa citesti ebook-ul daca:
       Iti doresti sa intelegi mai bine nevoile si interesele clientilor si ale potentialilor clienti pe care business-ul tau ii are. Acest lucru este necesar pentru a le oferi o experienta completa celor care ajung pe site-ul tau, dar si pentru a sti sa faci vizibile produsele/serviciile tale pentru cei interesati de ele. Astfel, va spori considerabil numarul de conversii si vanzari
       Vrei ca business-ul tau in online sa aiba succes pe termen lung si sa-ti construiesti o reputatie de invidiat printre consumatori. Vei invata cum sa transformi publicul tinta in clienti si, mai apoi, cum sa transformi clientii in promoteri ai brand-ului tau.
       Vrei sa optimizezi costurile de promovare a afacerii, punand accent pe atragerea traficului organic si pe conversiile obtinute prin intermediul acestuia. Nu doar ca vei observa diferenta in numarul de vanzari, dar vei descoperi si avantajele financiare pe care investitia intr-o strategie de succes, corect implementata, ti le va aduce.