Studiu de Caz Google Ads LustreLED.ro

Campanii Smart pe Feed de Produse și Rezultate Remarcabile: Descoperă Strategia PPC a LustreLED.ro

studiu-de-caz-google-ads-lustreled-ro
LustreLED

Tipul de business:

B2C

Tip:

Ecommerce

Servicii folosite:

PPC

Despre Brand

LustreLED.ro este un magazin online din România specializat în vânzarea de corpuri de iluminat cu LED. Oferind o gamă variată de produse, de la lustre LED pentru diverse încăperi până la candelabre, aplice de perete și plafoniere LED, magazinul îmbină estetica modernă cu eficiența energetică. Produsele lor se adresează unui public larg, oferind soluții de iluminat atât pentru uz casnic, cât și pentru spații comerciale. Cu o politică de returnare generoasă și o garanție de 5 ani, LustreLED.ro își propune să ofere clienților săi produse de calitate, durabile și economice.

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul lor LustreLED.ro.

Provocările Brandului

Provocările brandului LustreLED.ro în cadrul campaniilor Google Ads au inclus gestionarea unui număr mare de produse într-un mediu competitiv, cu necesitatea de a identifica și promova eficient articolele cu cel mai mare potențial de vânzare. De asemenea, brandul s-a confruntat cu dificultăți în gestionarea feed-urilor de produse, care dus la performanțe slabe ale campaniilor. Aceste provocări au necesitat o abordare atentă și strategică pentru a asigura o creștere a vânzărilor și menținerea unui cost per conversie profitabil.

Strategie Limitless

LustreLED.ro a demonstrat o evoluție impresionantă în 2023 prin implementarea inteligentă a TRUDA în strategia sa PPC. Acest instrument a permis o structurare detaliată și o testare eficientă a tipurilor de produse, identificând articolele cu cel mai mare potențial de succes. Prin analiza feed-urilor smart și segmentarea produselor, am reușit să optimizăm afișările și să creștem vânzările, marcând un progres semnificativ față de anul 2022. Această abordare strategică și analitică a fost cheia succesului în marketingul digital.

Rezultate Campanii Google Ads
Scalabilitate Profitabilă %
Contactează-ne

Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru o sesiune gratuită de consultanță.

Conversii
38%
2023 vs 2022
Cost / Conv
26.7%
2023 vs 2022
Venituri
65.1%
2023 vs 2022
Clicks
11%
2023 vs 2022
ROAS
7
2023 vs 2022
CTR
44%
Apr 2019 – 31 Mar 2020 YoY
Performanță prin Truda.io
Scalabilitate Inteligentă

Strategia LustreLED.ro pentru 2023, în comparație cu 2022, a inclus utilizarea avansată a TRUDA pentru structurarea și testarea tipurilor de produse. Prin TRUDA, am identificat produsele cu potențial ridicat, cele care aveau șanse să performeze bine, și am analizat feed-uri smart pentru a optimiza afișările. Acest proces a permis o analiză mai precisă și o segmentare eficientă a produselor, contribuind la îmbunătățirea performanței generale a campaniilor și la creșterea vânzărilor. Această abordare strategică a jucat un rol crucial în succesul PPC al LustreLED.ro.

Analizând cifrele de mai sus, observăm că deși traficul se află într-o ușoară creștere, calitatea lui este mult mai mare. Acest lucru înseamnă că traficul adus pe site a fost mult mai relevant și tranzacțional în 2023. Prin plasarea inteligentă a produsului perfect, la timpul potrivit în fața clientului ideal, am scăzut costurile și am crescut vânzările.

    Lasă un mesaj
    Contactează-ne

    Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru o sesiune gratuită de consultanță.

    Fii informat

    #belimitess #thinklimitless #wearelimitless