Locul 1 Google Search Excellence Awards 2023, Best Use of Performance Max: EdenBoutique

Optimizare Inteligentă și Rezultate Remarcabile: Descoperă Strategia PPC a EdenBoutique.ro

google-search-excellence-awards-2023-best-use-of-performance-max-edenboutique
EdenBoutique

Tipul de business:

B2C

Tip:

Ecommerce

Servicii folosite:

PPC

Despre Brand

EdenBoutique.ro este un magazin online din România specializat în comercializarea de bijuterii din argint. Magazinul oferă o gamă diversificată de bijuterii la un raport calitate-preț excelent, potrivite pentru a oferi cadouri speciale. Echipa EdenBoutique este tânără și entuziastă, dedicată să ofere servicii de calitate în comertul electronic. Magazinul livrează produsele prin curierat și oferă diverse metode de plată pentru comoditatea clienților. EdenBoutique.ro se remarcă printr-o abordare orientată către satisfacția clientului, punând la dispoziție bijuterii pentru diferite ocazii și stiluri.

Pentru mai multe detalii despre EdenBoutique.ro, vizitați site-ul lor aici.

Provocările Brandului

Provocările Brandului: EdenBoutique.ro s-a confruntat cu provocări semnificative în gestionarea campaniilor Google Ads. Una dintre principalele probleme a fost dublarea eronată a conversiilor în raportările Google Ads, ceea ce a dus la o interpretare greșită a performanței reale. De asemenea, brandul dorea o creștere substanțială a vânzărilor, menținând în același timp costurile în limite profitabile. S-au identificat probleme de optimizare, cum ar fi cheltuielile excesive pentru campaniile de search în comparație cu performanța acestora, necesitând o curățenie și restructurare a campaniilor existente.

Strategie Limitless

Strategia noastră PPC pentru EdenBoutique.ro a inclus o atenție deosebită în optimizarea campaniilor Performance Max, furnizând toate elementele necesare pentru eficiență maximă. Am reparat și optimizat zonele în care se consumau ineficient banii, restructurând campaniile de search cu costuri ridicate. Un punct central al strategiei a fost implementarea Truda și gestionarea eficientă a feed-ului de produse, concentrându-se pe articolele care contribuie semnificativ la venituri. Prin Truda, am reușit să segmentăm eficient produsele și să analizăm performanța acestora în timp real, facilitând decizii rapide și precise pentru îmbunătățirea ROAS și a performanței generale a campaniilor. Această abordare a inclus segmentarea produselor în funcție de performanță și analiza în timp real, utilizând criterii de profitabilitate pentru a maximiza revenirea investiției.

Rezultate Campanii Performance Max
Scalabilitate Profitabilă %
Conversii
35%
2023 vs 2022
Cost / Conv
7%
2023 vs 2022
Venituri
46.5%
2023 vs 2022
Clicks
93%
2023 vs 2022
ROAS
9.1
2023 vs 2022
Afișări
91%
Apr 2019 – 31 Mar 2020 YoY
Contactează-ne

Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru o sesiune gratuită de consultanță.

Performanță prin Truda.io
Scalabilitate Inteligentă

Utilizarea Trudei în strategia PPC a fost un element cheie, permițând o analiză aprofundată și optimizare continuă a campaniilor. Prin Truda, am reușit să segmentăm eficient produsele și să analizăm performanța acestora în timp real, facilitând decizii rapide și precise pentru îmbunătățirea ROAS și a performanței generale a campaniilor. Această abordare ne-a permis să ne adaptăm rapid la schimbările din piață și să maximizăm eficiența cheltuielilor de publicitate.

Rezultate Campanii Google Ads
Creșteri Optime %
Clicks
17.2%
2023 vs 2022
Useri
18.6%
2023 vs 2022
Conv. Rate
14.56
2023 vs 2022
Cost
25.27%
2023 vs 2022
Sesiuni
17.6%
2023 vs 2022
CPC
7%
2023 vs 2022
Succesul EdenBoutique.ro

Strategia noastră PPC pentru EdenBoutique.ro a demonstrat eficiența extraordinară a utilizării Trudei și a campaniilor Performance Max.

Prin această abordare, am reușit să optimizăm cheltuielile de publicitate, să îmbunătățim ROAS și să ne adaptăm rapid la schimbările de piață.

Rezultatele, recunoscute prin premiul Google Search Excellence 2023, au arătat o creștere semnificativă a vânzărilor și o gestionare eficientă a costurilor, stabilind EdenBoutique.ro ca un exemplu de succes în marketingul digital.

Contactează-ne

Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru o sesiune gratuită de consultanță.

Fii informat

#belimitess #thinklimitless #wearelimitless