Agenție SEO Ce Oferă Servicii de Optimizare & Promovare SEO

Agenție de Optimizare SEO: Servicii SEO Profesioniste Care Au Susținut Creșterea a Peste 1000 de Afaceri Online

logo auchan
Lensa logo
hornbach logo carousel

Strategie SEO

Strategia SEO joacă un rol important în bussiness-ul tău, pentru a putea maximiza veniturile și ROI-ul investiției în SEO.

Optimizare SEO On-Page

Optimizările on-page iau în calcul elementele importante SEO și factorii de ranking pentru o pozițtionare optimă.

Servicii SEO Off-Page

Optimizarile off-page iau în calcul elementele importante SEO și factorii de ranking off site pentru o poziționare optimă.

Top 3 rezultate generate de promovarea prin
optimizare SEO
lupa desktop
Creșterea traficului organic din Google

Prin strategiile testate în peste 10 ani de optimizare a site-urilor, creștem poziția site-ului tău pe cuvintele cheie care îți aduc vânzări. Prin îmbunătățirea poziției în Google, va crește automat traficul organic relevant.

Vizibilitate fără limite în fața clienților tăi

Pe măsură ce sunt rezolvate problemele tehnice, se construiesc linkuri relevante și se adaugă conținut, site-ul începe să crească. Acest lucru se reflectă într-o vizibilitate mare în căutările Google și brandul tău va fi afișat din ce în ce mai des în fața clienților.

Creșterea vânzărilor din traficul organic

Prin optimizarea SEO a paginilor din site-ul tău, îți vom crește traficul organic ca urmare a creșterii pozițiilor cuvintelor cheie. Traficul din SEO este un trafic relevant și targetat care se va transforma în vânzări.

De ce să investești în optimizare SEO?
01.
Ranking mai bun în Google Search

Paginile website-ului tău vor răspunde mult mai bine la căutarile efectuate de potențialii clienți și vor apărea mult mai des în SERPs (Search Engine Result Pages).

02.
Brand awareness și autoritate SEO

Optimizarea SEO funcționează pe termen lung la fel ca brandul tău. Astfel, el va apărea frecvent în fața clienților și vom crește vizibilitatea în search și încrederea în brand.

03.
Lead-uri & Vânzări

Pe măsură ce site-ul tău va apărea mai des în fața unei audiențe largi, va deveni un vânzător tăcut care va colecta lead-uri și va genera vânzări din căutările făcute în Google.

04.
Maximizare ROI SEO

SEO este poate cel mai bun canal din punct de vedere ROI și cost/venit pe termen lung. Știm acest lucru pentru că am văzut beneficiile SEO aduse clienților noștri.

Metodologie Agenție SEO

Audit SEO

Ne ocupăm de auditul SEO al site-ului tău, auditul de content marketing și auditul profilului de linkuri, pentru a implementa strategia câștigătoare.

1

Research SEO

Facem un research amănunțit pe piața în care activezi înainte de a începe să construim strategia SEO, pentru a-ți cunoaște competitorii și a-ți înțelege cumpărătorii.

2

Strategie SEO

Orice campanie SEO de succes are o strategie clară. Creăm strategia SEO în funcție de obiectivele tale de business pentru a-ți asigura succesul.

3

Implementare Recomandări SEO

Orice strategie sau plan de acțiuni fără o implementare corectă, nu va genera rezultate. Implementăm tot ceea ce ține de expertiza noastră.

4


Livrare SEO

Suntem punctuali în ceea ce privește livrarea materialelor SEO și îți prezentăm în mod clar pașii pe care i-am urmat pentru realizarea acestora.

5

Monitorizare SEO

Urmărim cu atenție implementarea corectă a livrabilelor transmise, pentru a ne asigura că SEO iși atinge obiectivele. Monitorizăm rezultatele și le raportăm.

6

(Re)Optimizare SEO

Suntem la curent cu schimbările din piață și ne adaptam rapid prin reoptimizarea strategiei SEO. Știm ce anume funcționează și ce putem îmbunătăți.

7

68% din Experiențele Online Încep cu un Motor de Căutare

Vrei să fii și tu pe primele poziții în rezultatele căutărilor?

Ce este SEO (Search Engine Optimization)?

Este un proces de optimizare a site-urilor cu scopul de a îmbunătăți aspectul și poziționarea paginilor web în rezultatele căutării organice. O strategie de promovare SEO bine gândită este esențială pentru creșterea calității și cantității de trafic către site-ul tău. 

SEO se împarte în două ramuri: SEO on-page, care reprezintă optimizarea elementelor din interiorul unui site, a paginilor web pentru a îmbunătăți clasamentele și experiența utilizatorului și SEO off-page, care se referă la acțiunile întreprinse în afara propriului site cu scopul de a urca pe poziții superioare în Google.

De ce Optimizare SEO?

 • SEO este o componentă integrantă de succes a marketingului digital al afacerii tale.
 • Optimizarea SEO a unui site generează trafic, îți promovează brandul și are legătură directă cu experiența utilizatorului.
 • Serviciile SEO vor genera încredere în brandul tău în mod organic.
 • SEO este o cale spre vizibilitate care, în funcție de scopul tău, ajută în procesul de vânzări.
 • Serviciile SEO oferă rezultate pe termen lung, având un ROI foarte bun.
 • Brandurile au nevoie de SEO, deoarece este cea mai viabilă și rentabilă modalitate de a înțelege și a ajunge la clienți în momentele cheie.
Cele mai utilizate
Motoare de căutare

97.32
Google
1.66
Bing
0.46
Yahoo
Cele mai utilizate
dispozitive

61.56
Mobil
36.97
Desktop
1.47
Tabletă
Contactează-ne

Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru o sesiune gratuită de consultanță.

SEO Link Building prin strategii de
Content Marketing și Native Advertising
publicatii seo

Obținem linkuri de calitate de la site-uri cu autoritate, cu trafic, cu vechime și rată mare de conținut updatat.

Colaborăm cu presa online, bloggeri, publicații locale / județene, livrând doar conținut original potrivit audienței tale.

Tool-uri pe care le folosesc specialiștii SEO din agenție
FAQ
Ce este optimizarea SEO?
SEO este unul dintre cele mai importante canale de marketing online, care generează trafic organic relevant afacerii tale. Face acest lucru în urma unei strategii clare creată pe baza experienței noastre în peste 1000 de proiecte.
De ce este SEO important?
Optimizarea SEO este parte integrantă a mixului de marketing online, este important pentru că aduce trafic gratuit fiind unul dintre cele top 3 canale de trafic pentru afacerile online. Este poate cel mai bun canal ca ROI.
Cum funcționează SEO?
Google folosește peste 200 de factori de ranking în poziționarea unui website. Noi știm ce funcționează în România, prin know-how-ul dobândit din piață. SEO pe cât este de simplu, pe atât este de complex, pentru că trebuie optimizați factorii de ranking.
Cat timp durează pentru a vedea rezultate?
De la 2-3 luni până la 8-12 luni în funcție de anumiți factori, cum ar fi istoricul site-ului, bugetul alocat, cât de cunoscut este brandul, cât de mari sau mici sunt problemele din site și cât de repede se implementează optimizările SEO.
Ce alte tipuri de servicii oferim?
Pe lângă SEO, celelalte servicii conexe sunt Google Ads, Facebook & Instragram Ads, Tik Tok Ads, Huawei Ads, Web Design și consultanță de marketing online.
Portofoliu Agenție SEO
Parteneri Oficiali
Google Partner 2024 limitless.ro
Meta Business Partner
Tiktok Marketing Partner
Petal Ads

Ce tipuri de strategii de Optimizare SEO folosim?

Agenție Optimizare SEO ce ofera servicii SEO si promovare SEO

Strategie SEO – Construim o strategie SEO adaptată nevoilor site-ului și clienților tăi, care să ducă la îndeplinirea tuturor obiectivelor tale de business.

Keyword Research – Identificăm cuvintele cheie, optimizăm meta tagurile, creăm conținut nou cu ele, iar tu vei vedea îmbunătățiri în clasamentul căutarii și o creștere a traficului organic. Această creștere, atunci când rezultă din cuvintele cheie potrivite, generează noi volume de clienți potențiali interesați de produsele / serviciile tale.

Structura Site-ului – Cu cât structura internă a site-ului tău este mai logică și echilibrată, cu atât experiența utilizatorilor va fi mai plăcută. O agenție SEO îți va construi o structură optimă bazată pe strategie si research, la care se adaugă activități de proiectare și organizare cât mai precise.

Technical SEO – Fiecare site are probleme unice care îngreunează accesul la conținut pentru motoarele de căutare și utilizatori, iar noi suntem aici să le rezolvăm. Eliberăm calea, astfel încât motoarele de căutare să îți poată descoperi și indexa conținutul.

Analiză Competiție – Te ajutăm să-ți identifici concurenții, evaluăm dificultatea cuvintelor cheie, căutăm noi oportunitați de cuvinte cheie, analizăm optimizarea în pagină și conținutul din site, explorăm profilul de linkuri al concurenței, examinăm structura site-ului, UX și multe altele.

Link Building – Cu cât vei avea mai multe backlinkuri, cu atât vei crește în clasamentul Google și vei avea mai mult trafic organic pe site. Paginile de top au tendința de a primi backlinkuri noi dofollow într-un ritm de +5% – 14,5% pe lună. Articolele mai lungi primesc cu aproximativ 77% mai multe backlinkuri decât articolele scurte. Cele mai bune rezultate ale căutarii Google au de 3,8 ori mai multe backlinkuri decât rezultatele inferioare.

Managementul Reputației – Avem grijă ca imaginea brandului tău să devină cunoscută, să transmită corect valorile companiei și să conteze pentru clienții tăi.

Content Marketing – Creăm o strategie care să abordeze interesele, curiozitățile și dorințele clienților tăi și care să vizeze cuvinte cheie și subiecte pe care aceștia le caută. Apoi redactăm conținutul informațional pentru blogul tău. Îți vom oferi un cadru pentru a-ți promova brandul pe mai multe canale.

 • 47% dintre cumpărători văd între 3 și 5 piese de conținut înainte de a interacționa cu un reprezentant de vânzări.
 • Numărul specialiștilor care folosesc content marketing a crescut cu 12%.

Viteza de încărcare a site-ului – Optimizarea SEO te ajută să îmbunătățești viteza de încărcare a site-ului. Bounce rate-ul crește cu 9% dacă site-ul tău durează 2 secunde pentru a se încărca și cu 38% dacă durează 5 secunde. Mai mult decât atât, ratele de conversie scad cu aproximativ 4,42% pentru fiecare secundă suplimentară necesară pentru a se încărca site-ul.

Obiectivele Unei Campanii de Promovare SEO Implementată de Agenția Noastră

 • Generare de trafic organic prin poziționarea mai bună a site-ului în Google Search
 • Obținerea unei cote de piață mai mare
 • Obținerea unor conversii și vânzări mai mari din traficul organic
 • Creșterea CTR-ului organic
 • ROI pe termen lung
 • Brand awareness
 • Creșterea autorității domeniului
 • Câștigarea încrederii clienților în brandul tău

Câteva statistici interesante pentru piața de search:

 1. Google deține peste 97% din cota de piață a motoarelor de căutare din România.
 2. Internetul a adus mai multă transparență și siguranță în comerțul electronic, 92% dintre cumpăratori fiind de părere că iau decizii mult mai bune de cumpărare datorită informațiilor din mediul online. Căutarea Google este utilizată de oameni de toate vârstele.
 3. 75% dintre consumatori folosesc regulat Google pentru a găsi branduri online.
 4. 85% dintre consumatori folosesc Google pentru a face research în cazul unei cumpărături importante.
 5. Google ajută companiile să se dezvolte și să inoveze, traficul generat de Google fiind o sursă de venit foarte valoroasă pentru afacerile din România.
 6. 80% din companiile românești sunt de acord că fără Google nu ar putea avea clienți internaționali.
 7. Produsele Google ajută companiile românești să salveze peste 14 miliarde de lei anual.
 8. Companiile folosesc servicii SEO profesionale pentru a-și crește vizibilitatea și implicit productivitatea, pentru a fi la curent cu tendințele din industrie, a căuta noi oportunități de afaceri, a explora noi piețe și a căuta modalitați de creștere a eficienței.
 9. De ce folosesc românii Google Search? În total, se estimează că utilizatorii economisesc cel puțin 23 de ore pe an din căutarea Google făcând comparație cu alte metode de a găsi informațiile, fiind mai rapid și mai ușor de accesat.
 10. 75% dintre utilizatori folosesc în mod regulat Google pentru a găsi o afacere și 85% pentru a face o achiziție importantă. Prima pagină listată într-o căutare Google are o rată medie de click de 32%.
 11. 75% dintre oameni nu trec niciodată de prima pagină a motoarelor de căutare.
 12. 61% dintre agențiile de marketing B2B susțin că promovarea SEO și traficul organic generează mai mulți clienți potențiali decât orice altă inițiativă de marketing.
 13. 58% din toate căutarile Google au loc pe dispozitive mobile.
 14. Rezultatele căutarii mobile au o rată de click organică care este cu aproape 50% mai mică decât rezultatele de pe desktop.
 15. Rezultatele căutarii organice de pe poziția 1 pe dispozitivele mobile primesc 27,7% din clickuri, în timp ce rezultatul de top de pe desktop primește doar 19,3% din clickuri.
 16. Peste 50% dintre utilizatorii de smartphone-uri au descoperit o nouă marcă sau produs prin căutarea pe mobil.
 17. Până în 2025, aproape 75% dintre utilizatorii de internet vor folosi doar dispozitivul mobil pentru a accesa internetul.

Află Cum Serviciile Noastre SEO Profesioniste Îți Pot Optimiza Poziția în Rezultatele Google

Când vine vorba de optimizare SEO, fiecare detaliu contează. Îți oferim o abordare unică și personalizată, pentru că știm că afacerea ta este unică. Cu un mix inteligent de optimizare on-page și off-page, specialiștii noștri SEO sunt aici să te ghideze spre topul rezultatelor în motoarele de căutare. Vei beneficia de strategii de optimizare site care nu doar că îmbunătățesc vizibilitatea, dar și atrag trafic calificat, gata de conversie.

Crearea unei campanii SEO eficiente poate părea copleșitoare, dar aici intervenim noi – agenția ta de încredere SEO. Ne dedicăm să descoperim cele mai potrivite cuvinte cheie și să țesem în jurul lor servicii de optimizare SEO care vorbesc limba publicului tău țintă. Ne mândrim cu servicii SEO profesionale care pun accent pe crearea unei experiențe autentice pentru vizitatorii tăi, transformând fiecare pagină a site-ului tău într-o poveste de succes.

Nu este suficient să fii prezent online, trebuie să strălucești! De aceea, strategiile noastre includ nu doar optimizare SEO pentru site, ci și metode inovative de promovare SEO care să te facă remarcat. Fie că ești la început de drum sau dorești să-ți revizuiești abordarea actuală, avem soluții de optimizare site care se potrivesc fiecărei faze în evoluția afacerii tale.

Investiția în servicii SEO nu este doar un rând în bilanțul de cheltuieli – este un pas spre viitorul afacerii tale. Alege să colaborezi cu o firmă SEO care îți poate amplifica mesajul și poate aduce afacerea ta în atenția celor care contează cel mai mult – clienții tăi. Cu o campanie SEO bine pusă la punct, vei vedea cum costurile se transformă în rezultate concrete, măsurabile și, cel mai important, în profit.

Iar pentru că știm că lumea digitală este într-o continuă schimbare, echipa noastră este mereu la curent cu cele mai recente tendințe și algoritmi ai motoarelor de căutare. Acest lucru ne permite să oferim servicii de optimizare SEO care să te țină mereu cu un pas înaintea concurenței.

Sună bine? Hai să discutăm mai multe despre cum te putem ajuta.

Stabilește o întalnire cu unul dintre consultanții noștri.

Resurse:

Verifică Search Engine Optimization (SEO) Starter Guide de la Google.

Optimizare SEO: Sfântul Graal al Marketingului Online

SEO On-Page: Optimizări & Tactici Avansate

Optimizare SEO Magazine Online: 10x în Trafic Organic

Optimizare Viteză de Încărcare Site: Google Core Web Vitals [SEO]

Optimizarea SEO a Denumirii de Produs Pentru Magazine Online

Optimizare SEO Off Page