Limitless Agency Formează Un Nou Parteneriat cu SNP Network Pentru a Oferi Transparență Advertiserilor și Monetizare Utilizatorilor de TV

Durata citire articol - 2 min.

Așa cum am mai spus, lumea digitală a luat amploare și metodele de promovare s-au înmulțit și au acaparat businessuri rând pe rând.

Iată că o nouă inovație are loc și pornește chiar din România, o nouă metodă de promovare care cu siguranță va atrage foarte mulți dornici de promovare a businessului.

De aceea, suntem mândri să anunțăm că Limitless Agency devine partener SNP Network, iar platforma SNPad va fi disponibilă și clienților noștri.

Prin acest parteneriat suntem convinși că putem oferi o metodă inovativă prin care putem promova pe oricine în mediul TV, profitând totodată și de tehnologia blockchain.

SNPad își propune să revoluționeze industria de advertising și să o ducă la nivelul următor. Platforma oferă mai multe tipuri de media ca TV, billboards, radio, browsere, prin care se pot publica reclame într-un mod eficient și targetat, la prețuri foarte bune.

SNPad oferă posibilitatea unei targetari super avansate, schimbând metoda clasică de targetare prin vizarea de date personale, cu o targetare eficientă prin care utilizatorul își filtrează reclamele după propriul interes.

Reclamele devin acum mai interesante datorită sistemului avansat de interacțiune între utilizator și reclama văzută la TV, oferind posibilitatea utilizatorului să detalieze suplimentar categorii de interes din reclamă sau chiar să finalizeze o comandă cu livrare directă.

Utilizatorii care văd reclamele sunt remunerați prin platforma SNPad

Soluția este SNPad, un proiect descentralizat și transparent bazat pe blockchain, unde advertiserii pot publica reclame pe TV, radio, pe internet sau panouri digitale, vizând utilizatorii lor doriți.

Utilizatorul este cel care decide ce conținut să vizualizeze definind clar filtre; pentru a stimula decizia creierului de a asimila informația, SNPad oferă utilizatorului o parte considerabilă din prețul plătit alocat de advertiser pentru acea reclamă.

https://snpad.snp.network/

Pe lângă opțiunea oferită advertiserilor de a-și publica anunțurile pe televizoarele utilizatorilor la prețuri foarte mici, utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a interacționa cu reclamele în diverse moduri, de a se abona la un anume advertiser sau chiar sau îi blocheze pe cei pe care nu îi apreciază. SNPad utilizează tokenul SNP pe platforma pentru publicare, recompensare și mult mai mult.

Un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea tuturor antreprenorilor de a își promova businessul în mediul TV având chiar și un buget redus. Oportunitatea de a selecta zonele geografice de interes pornind de la străzi și extinse până la nivel național sau targetarea utilizatorilor în funcție de caracteristică personală (sex, vârstă, hobby, probleme medicale, vicii etc.) fac din SNPad un mediu de promovare ideal.

Deoarece suntem adepții evoluției tehnologice, considerăm că parteneriatul cu SNPad aduce beneficii deosebite atât partenerilor noștri, cât și consumatorilor, astfel partenerii noștri își reduc considerabil risipa bugetului de marketing prin simplul fapt că utilizatorul alege să vadă un anumit tip de reclamă.