Limitless Agency Formeaza Un Nou Parteneriat cu SNP Network Pentru a Oferi Transparenta Advertiserilor si Monetizare Utilizatorilor de TV

Durata citire articol - 2 min.

Asa cum am mai spus lumea digitala a luat amploare si metodele de promovare s-au inmultit si au acaparat businessuri rand pe rand.

Iata ca o noua inovatie are loc si porneste chiar din Romania, o noua metoda de promovare care cu siguranta va atrage foarte multi dornici de promovare a businessului.

De aceea suntem mandri sa anuntam ca Limitless Agency devine partener SNP Network, iar platforma SNPad va fi disponibila si clientilor nostri.

Prin acest parteneriat suntem convinsi ca le putem oferi clientilor nostri o metoda inovativa prin care putem promova pe oricine in mediul TV, profitand totodata si de tehnologia blockchain.

SNPad isi propune sa revolutioneze industria de advertising si sa o duca la nivelul urmator. Platforma ofera mai multe tipuri de media ca TV, billboards, radio, browsere, prin care se pot publica reclame intr-un mod eficient si targetat, la preturi foarte bune.

SNPad ofera posibilitatea unei targetari super avansate schimband metoda clasica de targetare prin vizarea de date personale, cu o targetare eficienta prin care utilizatorul isi filtreaza reclamele dupa propriul interes.

Reclamele devin acum mai interesante datorita sistemului avansat de interactiune intre utilizator si reclama vazuta la tv, dand posibilitatea utilizatorului sa detalieze suplimentar categorii de interes din reclama sau chiar sa finalizeze o comanda cu livrare directa.

Utilizatorii care vad reclamele sunt remunerati prin platforma SNPad.

Solutia este SNPad, un proiect descentralizat si transparent bazat pe blockchain unde advertiserii pot publica reclame pe TV, radio, pe internet sau panouri digitale, vizand utilizatorii lor doriti.

Utilizatorul este cel care decide ce continut sa vizualizeze definind clar filtre; pentru a stimula decizia creierului de a asimila informatia, SNPad ofera utilizatorului a o parte considerabila din pretul platit alocat de advertiser pentru acea reclama.

https://snpad.snp.network/

Pe langa optiunea oferita advertiserilor de a-si publica anunturile pe televizoarele utilizatorilor la preturi foarte mici, utilizatorilor li se ofera posibilitatea de a interactiona cu reclamele in diverse moduri, de a se abona la un anume advertiser sau chiar sau ii blocheze pe cei pe care nu ii apreciaza. SNPad utilizeaza tokenul SNP pe platforma pentru publicare, recompensare, si mult mai mult.

Un alt avantaj este posibilitatea tuturor anteprenorilor de a isi promova businessul in mediul TV avand chiar si un buget redus. Oportunitatea de a selecta zonele geografice de interes pornind de la strazi si extinse pana la nivel national, sau targetarea utilizatorilor in functie de caracteristica personala (sex, varsta, hobby, probleme medicale, vicii, etc) fac din SNPad un mediu de promovare ideal.

Deoarece suntem adeptii evolutiei tehnologice consideram ca parteneriatul cu SNPad aduce beneficii deosebite atat partenerilor nostri cat si consumatorilor, astfel partenerii nostri isi reduc considerabil risipa bugetului de marketing prin simplul fapt ca utilizatorul alege sa vada un anumit tip de reclama.